Mijn lieve volgers

vrijdag 31 augustus 2012

Workshopje!!

Goedemorgen allemaal,
Wat een omslag in het weer, zeg. Tis vandaag echt fris buiten. Goed freubelweer, lol!!
Ik wil jullie eerst hartelijk bedanken voor al jullie lieve reacties altijd. En welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden. Hopelijk vindt je hier wat je zoekt.
En dan nu het wokshopje. Toen ik twee weken geleden bij Durvina was heb ik van haar een workshop als k-dootje mee naar huis gekregen. Het is een doosje, waar je bijv. je stempelafdrukjes in kunt opbergen. Erg handig en ook erg leuk om te maken. Maar ik zou Nicole niet zijn, als ik er niet een bloementoef à la Nicole op zou verwerken, hahahah. Ook heb ik een andere Tilda gebruikt, ik vond deze goed bij het thema passen.
Durvina nogmaals bedankt, en mijn afdrukjes zitten er al in hoor. Helemaal super.
Ik heb Autumn Tilda with Pencils van de turning leaves collectie 2012 ingekleurd met Ditsress inkt en Twinkling H2O's, allemaal verkrijgbaar bij 't Scraphuis.
 
 
Ik ben weer reuze nieuwsgierig wat jullie van mijn opbergdoosje vinden.
Ik kijk weer uit naar jullie bevindingen, LOL!!
 Alvast een fijn weekend.

Liefs, Nicole

Gebruikte materialen:
-Doohickeys van Magnolia
-Vogelkooitje met vogeltje van Tim Holtz
-Bloemetjes
-witte besjes

zondag 26 augustus 2012

Colour Combo with picture inspiration @ Simply Magnolia

Goedemorgen lieve blogdinnen,
Vandaag start weer een nieuwe Challenge bij Simply Magnolia, colourcombo with picture inspiration.
Ook deze challenge loopt twee weken en je kunt weer een mooie prijs winnen. Wil je weten welke, neem dan gauw een kijkje op het Simply Magnolia-blog en dan zie je ook meteen wat een schitterende creaties mijn collega's weer gemaakt hebben. Doen jullie weer gezellig mee?? Even naar beneden scrollen dan zien jullie mijn bijdrage.
 Sommige materialen op deze kaart zijn verkrijgbaar in de Webshop 't Scraphuis. Zoals Tilda learning to dance en het papier Vintage Birds beide van de serie Turning Leaves 2012 van Magnolia en de Butterflightdie van Tim Holtz en de Flowerribbon van Marianne Design. Ik zou zeggen neem ook een kijkje op het 't Scraphuis-blog en dan kun je van daaruit ook heel makkelijk naar haar Webshop 't Scraphuis. En ik beloof dat het de moeite waard is!!! Er is ook weer een geweldige aanbieding.

Goodmorning dear blogfriends,
Today a new challenge starts at Simply Magnoliacolourcombo with picture inspiration.
As usual this challenge will last for two weeks and again there is a beautiful price to win. Do you want to know what the price is, please take a look at the Simply Magnolia-blog and you will also see the beautiful creations made by my colleagues.
Some of the materials I used on this card are available at Webshop 't Scraphuis. Like Tilda learning to dance  and the paper Vintage Birds from the Turning Leaves Collection 2012, the butterflightdie of tim Holtz and the Fowerribbon of Marianne Design. So please take a look at the Webshop 't Scraphuis and I promise it will be worth it. There is also a magnificent offer!!
 
Welkom aan mijn 200ste en 201ste volgers. Leuk dat jullie iets gezien hebben wat jullie aanstaat.
Iedereen bedankt weer voor het langskomen en als jullie een reactie willen achterlaten, maken jullie mij weer helemaal blij!! Ook nog bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Geweldig.
Afgelopen dagen was de Knotsgekke Kaartendagen Beurs in Den Bosch, zoals velen van jullie weten en ik ben daar maar liefst twee dagen geweest. Eén dag om te helpen achter de kraam bij Jolanda van 't Scraphuis en zaterdag heb ik zelf mogen genieten van de beurs van mijn gewonnen vrijkaartjes. Maar beide dagen heb ik genoten. Het was zoooooo leuk om achter de kraam te staan en te helpen. Echt geweldig. Jolanda nogmaals bedankt voor deze kans.

Geniet van deze dag.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen:
- Doohickey's Magnolia, 
- Butterflightdie van Tim Holtz
- Curly Hearts-rand van Whiff of Joy
- Tilda learning to dance, ingekleurd met distress inkt 
- Magnoliapapier
- Taartservetje en wondgaas,
- Rozerode Besjes en Flowerribbon van Marianne Design
- Bloemen
- Zelfgemaakte pin en zilverkleurig hoekje
- De kroonluchter is een stempel van Viva Decor (mijn gewonnen prijs)
- Witte en roze cardstock
- Vlinderponsje klein van Mireille
- Stickles, Liquid Pearls en lint
-Spellbinder, Nestabilitie (bijna niet meer te zien)

zondag 19 augustus 2012

Challenge #39 @ It's a Magnolia Challenge

En daar ben ik weer!!!
Ook vandaag begint de nieuwe Challenge bij It's a Magnolia Challenge. Challenge #39 maak een kaart die niet vierkant is, elke vorm is goed behalve vierkant, en gebruik een Magnoliastempel (Tilda of Edwin).
Deze challenge wordt weer gesponsord en als je wilt weten wat je kunt winnen, dan weet je wat je moet doen. Klik op deze link IAMC. En mijn collega's hebben ook weer erg mooie voorbeelden gemaakt. Neem dus snel een kijkje!!
Ik heb gebruik gemaakt van de Go Kreate snijmallen. 
 
 
 
Een aantal materialen op deze kaart zijn verkrijgbaar bij 't Scraphuis. Zoals Tilda with Peanut, Magnoliapapier Vintage BlueAutumn, beide van de Turning leaves collection 2012, de Tim Holtz Butterflightsnijmal en de Tim Holtz Weathered Clocksnijmal. Ook de bloemetjes maar dan moet je Jolanda even een bezoekje brengen op afspraak. Maar Jolanda heeft nog veel meer, dus ik stel voor om even te bloghoppen om een kijkje te gaan nemen bij't Scraphuis. Ze hebben nu ook een héle mooie aanbieding.
Zijn jullie al nieuwsgierig??
Ik wel, ben benieuwd wat jullie er weer van vinden.
Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie reacties op mijn vorige post. Wordt heel erg gewaardeerd, echt waar!!Tot een volgende keer.

Scrol nog even naar benden als je wilt, dan zie je de Challenge van Addicted to Stamps Challenge die vandaag ook begonnen is!!

Fijne dag.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen:
- Magnoliastempels en papier
- wit en blauw cardstock
- Distress-inkt
- Go Kreate snijmallen
- Magnolia Doohickeys
- Nestablity
- vogelkooitje van Memory Box
- Tim Holtzdies, vlinderrand en klok
- Bloemen, bewerkt met witte acrylverf en stickels
- lint
- Postkaartstempeltje
- Perlen Pen, zilver
- alle randen van het papier heb ik bewerkt met Distress-inkt Vintage photo
- liquid pearls, opal white
- ribbelkarton bewerkt met witte acrylverf

Challenge #37 Recycle Something @ Addicted to Stamps Challenge

Hoi hoi!!
Tijd weer voor een nieuwe Challenge bij Addicted to stamps challenge. Challenge #37 Iets hergebruiken. Ik heb een houten label én een Mercidoos gerecycled. Ik heb deze creatie speciaal gemaakt voor Durvina met in mijn achterhoofd deze Challenge. Ik ben namelijk afgelopen woensdag bij haar op visite geweest en mijn man is toen doorgereden naar zee om daar te gaan vissen. Twee vliegen in één klap want het was toch een dikke 5 kwartier rijden. Helaas heeft mijn man amper iets gevangen, maar bij Durvina was het helemaal super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Durvina nogmaals bedankt!!
Terug naar de Challenge, jullie hebben weer twee weken de tijd om met iets moois tevoorschijn te komen. Jullie laten me toch niet in de steek hè?! En ben je nieuwsgierig naar wat mijn collega's gemaakt hebben, ga dan naar het ATSC-blog. Het zijn weer plaatjes!!

Hi there!!
Time for a new Challenge at Addicted to stamps challenge. Challenge #37 Recycle Something. I recycled a wooden tag and a Mercibox, a box with yummie chocolates. As usual you have two weeks time to come up with something stunning. Please join us!! And if you're curious of what my colleagues made, take a look at ATSC-blog. Absolutely gorgeous!!
 
 
 
 
 
Ik ben weer helemaal superblij dat jullie de moeite nemen om gezellig langs te komen en een reactie achter laten. Bedankt daarvoor!!
 Mijn blogpauze is na vandaag voorbij en dan zal ik weer gezellig bij jullie langskomen. Ik heb volgens mij weer heel wat in te halen!!
Tot morgen en allemaal een hele fijne zondag.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen:
- Magnoliastempels en papier
- wit en blauw cardstock
- Distress-inkt
- Magnolia Doohickeys
- Nestablity
- Bloemen, bewerkt met witte acrylverf en stickels
- lint en kant
- zelfgemaakte pin en een vlindercharm
- alle randen van het papier heb ik bewerkt met Distress-inkt Vintage photo
- liquid pearls, opal white
- hoek swirlstempel (weet het merk niet meer)

donderdag 16 augustus 2012

Kreta

Hoi Lieve Blogdinnen,
Mijn week Kreta was geweldig. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke vakantie. Zon, zee en strand, ondanks de bijna 40 graden. Pfffff!!! Ben ook nog erg actief geweest daar, dus mijn benen zijn een stuk gespierder geworden, hahahaha!! Ons appartementencomplex lag 2 km van het strand af, waarvan er 1,5 km redelijk steil naar beneden was en welke we dus ook weer terug naar boven hebben gelopen.....
Ik ben trots op mezelf, want het was zwaar in het begin. Hoewel op de laatste dag was die 1,5 km voelbaar minder lang, hahahaha!!
Tevens hebben we een boottripje gemaakt naar een ander Grieks dorpje met een mooie haven. Het was erg verkoelend op de boot en op de terugweg hebben we langs de kuststrook van Kreta gevaren. Heel mooi!!


 


 
 
Ik zit nog steeds in mijn blogpauze, maar wilde dit en een paar foto's toch al met jullie delen.
Volgende week maandag ben ik er weer in vol ornaat en zal jullie dan weer trouw komen bezoeken en volgens mij heb ik heel wat gemist!!

Fijne avond.
Liefs, Nicole

zondag 12 augustus 2012

Gingham & Stitching (faux or real) ofwel Katoenen stof en stiksel (echt of niet echt) @ Simply Magnolia

Goedemorgen deze morgen,
Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar huis van, naar ik mag hopen, een geweldige week op Kreta!
Deze kaart heb ik dus al even geleden gemaakt en gepost voor vandaag. Hopelijk laat blogger me niet in de steek, lol!! 
Deze kaart heb ik gemaakt met materialen van 't Scraphuis. Het Magnoliapapier en de stempels van de Turning Leaves Collection 2012, Tilda with Daisy and Mushrooms en Sunny Autumn Morning zijn verkrijgbaar bij Webshop 't Scraphuis. Zij heeft nog veel meer geweldig mooie artikelen. Dus ga even langs 't Scraphuis en vandaar kun je ook heel makkelijk naar Webshop 't Scraphuis
De kaart is mijn DT-bijdrage voor de Challenge Katoenen stof en Stiksel (echt of niet echt) bij Simply Magnolia die vandaag van start gaat. Jullie hebben weer twee weken de tijd om ons te verwennen met jullie prachtige creaties. Doen jullie weer gezellig mee? Je kunt een geweldige prijs winnen welke gesponsord wordt door the Pretty Little Ribbon Shop. Dus ik zou zeggen, neem snel een kijkje op het Simply Magnolia-blog en dan kun je meteen de prijs zien en ook de schitterende creaties van mijn DT-collega's bewonderen. 

Goodmorning to y'all,
When you're reading this I'm on my way home from a wonderful week on Crete!
So this card I made a while ago and posted it for today. I hope blogger won't let me down, lol!
I made this card with materials from 't Scraphuis. The Magnoliapaper and the stamps are from the Turning leaves Collection 2012, Tilda with Daisy and Mushroom and Sunny Autumn Morning are available at Webshop 't Scraphuis. So please take a look @'t Scraphuis and perhaps pay a visit @Webshop 't Scraphuis. She has reallly wonderful stuff!!
This card is my DT-contribution for the Challenge Gingham & Stitching (faux or real) Simply Magnolia which starts today. You have two weeks time to spoil us with your beautiful creations. Please join us! You can win an amazing price of the Prety Little Ribbon Shop. So come on over @ Simply Magnolia and have a look at the price and the gorgeous creations of my DT-colleagues.
 
De katoenen stof / The Gingham
 
Deze kleuren zijn echt niet mijn ding, het was dus een echte uitdaging voor mij! Ik heb gekozen voor niet echt stiksel. Bedankt weer voor jullie bezoek en jullie reacties op mijn vorige post. Geweldig!!
Ik ben aagje wat jullie er weer van vinden.

Do small things with great Love.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen (zie tevens Webshop 't Scraphuis):
- Magnolia papier van de Turning Leaves Collectie 2012
- Tilda with Daisy and Mushrooms en Sunny Autumn Morning van de Turning Leaves Collectie 2012     
   ingekleurd met Distress inkt
- Doohickeys van Magnolia
- Dies van Tim Holtz
- Bloemen (staan niet in de webshop bij 't Scraphuis, maar als je in de buurt woont of bent kun je langsgaan        
   want ze verkoopt ze wel!!)
- Wondgaas en taartservet
- Lint
- Plakparels, parels (parelmoer) gemaakt van liquid pearls en parels (bruin) gemaakt met een Perlen Pen
- Zijde herfstbladeren

zondag 5 augustus 2012

Zomers kaartje bij It's a Magnolia Challenge

Goedemorgen lieve en trouwe blogdinnen,

Hier ben ik weer met een tweede post vandaag. Tis namelijk ook weer tijd voor Challenge # 38 bij It's a Magnolia Challenge. Hier willen we de komende twee weken een zomers kaartje zien met uiteraard een Magnoliastempel. De Challenge wordt dit keer gesponsord door Joys Scrap and Stamps. En als je wilt weten wat je kunt winnen, neem dan even een kijkje op het IAMC-blog dan je zie ook meteen wat mijn DT-collega's voor machtig moois gemaakt hebben. Ik heb Little Miss Muumuu gemaskerd met de Barbed Wire background stempel en ze weer ingekleurd met Distress inkt. Beide stempels zijn van de Summer Memories Collection 2012.
Deze witte tak een snijmal van Marianne Design is één van mijn eerste mallen. Op een gegeven moment ben ik verliefd geworden op de Doohickey's van Magnolia en gebruik ik alleen nog maar die dies. Herkenbaar?? Toch vind ik het wel zonde van de mallen die ik nu nog maar amper gebruik en daarom heb ik mezelf gedwongen om deze tak weer een keertje te gebruiken. Ten slotte past hij helemaal bij dit landschap.
 
 
 
 
Eh volia!! Mijn zomers kaartje.
Wat vinden jullie ervan?? Ik zelf vind 'm wel cute!
Super dat jullie weer even langs kwamen, helemaal super als je een berichtje achterlaat want dat waardeer ik nog steeds enorm en daar kijk ik ook altijd naar uit.

Voor mijn eerste post van vandaag, mijn DT bijdrage voor Addicted to Stamps Challenge moet/mag ;-) je even naar beneden scrollen.


Jullie hebben misschien de afgelopen paar dagen al gemerkt dat ik niet meer langs ben gekomen maar dat komt omdat ik even een kleine blogpauze inlas.
Tot binnenkort.
Pluk deze dag en geniet ervan!

Liefs, Nicole

Gebruikte materialen:
- Little Miss Muumuu en Barbed Wire background van Magnolia
- Papier van Magnolia
- Doohickey's van Magnolia
- Go Kreate snijmallen (vorm van de kaart)
- Die van Marianne Design (die witte lange tak)
- Die van Whiff of joy (het groene grasje)
- Die van Tim Holtz (Klok)
- Bloemen van WOC, 't Scraphuis en Hobby de Linge
- Kant, Lint en plakparels
- Postzegelmal en stempel van Whimsy
- Wondgaasje en poststempel
- Alle randjes zijn bewerkt met Distress inkt Vintage Photo

Pearls and Lace oftewel Parels en Kant @ Addicted to Stamps Challenge

Goedemorgen lieve en luitjes,
Dank weer voor jullie reacties op mijn vorige kaart. Zo heerlijk om te lezen.
Tijd voor een nieuwe Challenge bij Addicted to Stamps Challenge
Onze tweewekelijkse Challenge #36 vraagt om een creatie met Parels en Kant. Nou dat is makkelijk toch. Hopelijk kan ik jullie inspireren. Je kunt ook een kijkje nemen op het ATSC-blog om nog meer inspiratie op te doen bij mijn collega's. Sjonge wat zijn het weer bjoeties! Tilda is een oudje, haha, en heb ik weer ingekleurd met mijn Distressinkt.

Goodmorning lovely peeps,
Thanks again for your lovely comments on my last post. I enjoy it very much.
Time for a new Challenge @Addicted to Stamps Challenge
Our fortnight Challenge #36 asks for a creation with Pearls and Lace. Well that won't be so hard, will it?! But you can also pay ATSC-blog a visit and get inspired by my colleagues. Geee what beauty's they made!
Tilda is an oldie and I have coloured her with my Distressink.
Toen ik met Christa bij Stampinback was, zag ik deze stempel en moest ik meteen aan Tilda in a hurry denken. Ik kon 'm dan ook niet laten hangen, LOL!! 
En zo geschiede het.....LOL!!
  
 
 
Deze ticketstempel heb ik een hele tijd geleden ook bij Stampinback gekocht en nog niet gebruikt, maar ik vond hem hier wel heel goed bij passen.
 
Dit postkaartstempeltje is ook nieuw en heb ik gekocht op een de tweedehandshobbymarkt. Ik weet helaas het merk niet meer. Erachter van design papier een Doohicky van Magnolia. Het vogelkooitje is van een mal van Memory Box en heb ik van Christa. Thanks!!
En dit is hem geworden. Het is een grote langwerpige kaart van 21 bij 14 cm en het model is van Spellbinders. Net als de vorm achter de tempel, die is ook van Spellbinders.
Het was heerlijk om met dit model aan de slag te gaan. Echt geweldig. Ik kon er weer lekker veel op kwijt in ieder geval, hahaha!! Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden. Nog bedankt voor jullie bezoek!! Wordt enorm gewaardeerd!!

Jullie hebben misschien de afgelopen paar dagen al gemerkt dat ik niet meer langs ben gekomen maar dat komt omdat ik even een kleine blogpauze inlas.
Tot binnenkort.
Liefs, Nicole

Gebruikte materialen:
- Parels, kant en lint
- Tilda in a hurry van de Bon Voyage collectie 
- Magnoliapapier
- Spellbinders
- Veel Doohickeys van Magnolia
- Vlinderrand van Tim Holtz
- Vogelkooitje van Memory Box
- Bloemen van WOC en Hobby de Linge, de rose besjes zijn van Magnolia
- Een stukje geribbeld karton en bewerkt met witte acryl verf
- Stickles en liquid pearls
- Alle randen zijn geruwd en gedistressed met Vintage Photo 
Mocht er iets niet duidelijk zijn , dan hoor ik het wel!!