Mijn lieve volgers

zaterdag 29 juni 2013

Mixed Media en Summerevent Doe@Ding

Goedeavond lieve luitjes,

Vandaag ben ik naar het Summerevent bij Doe@Ding geweest en wat heb ik genoten. Ik heb Jolanda Bergmans van Noor! Design persoonlijk ontmoet want tis toch leuker om kaarten in opdracht te maken voor iemand die je ook persoonlijk ontmoet hebt hahaha!!
Want nadat ik die twee kaarten met die bloemenstempels voor haar blog heb gemaakt, heb ik nog meer opdrachten van haar gekregen .........wordt vervolgd!!
Naast Jolanda en haar team, heb ik nog veel meer mensen uit blogland ontmoet. Lieve dames, ik vond het super gezellig om jullie ontmoet en gesproken te hebben! Ik heb enorm genoten!!

En dan heb ik vandaag weer een Mixed Media canvas voor jullie.
Het zijn best wel wat detailfoto's, dus ga er maar even voor zitten zou ik zeggen!
Op wat spulletjes uit onze garage na, komen alle gebruikte materialen bij Pipoos Breda vandaan.
Dit canvas is ook te bewonderen in de winkel aldaar.........
 
 
 
 
 
 
Ben benieuwd wat jullie er van vinden!!

En dan heb ik nog iets leuks te vertellen, ik sta in de top 3 bij Midweek Magnolias
en wel met deze kaart: 
Zoooooo blij!!!!!

Iedereen super gezellig dat jullie weer even langs zijn gekomen. Bedankt nog voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige kaart en een fijne en zonnige zondag!!


Gebruikte materialen welke verkrijgbaar zijn bij Pipoos:
- Tekst- en muursjabloon: 
-Acrylverf merk Amsterdam
-Modeleerpasta merk Panduro (aangebracht met een grote kwast)
-Zelfhardende klei van L'Artista
-Uitsteekvorm rozenblaadjes:
-Siliconenmal varenblad:
-Bloemen
-Artemio sleutels
-Film- en meetlinttape
-Vlindertje
-Kroontje
-Taartservetje
-De tekst Always en -xxx- heb ik geschreven met een zwarte Poscastift
-Kant van Marianne Design 
-Olba kit

zondag 23 juni 2013

Gorgeous Lace @ Addicted to Stamps Challenge

Goedemorgen lieve luitjes,
Good Morning Lovely Peeps,

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk allemaal goed want we moeten er toch echt zelf iets van maken aangezien het weer niet mee wil werken!
Afgelopen vrijdag was ik bij ChristaChrista is al twee keer bij mij geweest dus het werd tijd dat ik een keertje naar Weert ging. We hebben bijna alleen maar gekletst, gekletst en nog eens gekletst. Hahaha!! Het was super gezellig en ik heb enorm genoten.
Christa nogmaals bedankt voor alles!! Hopelijk tot snel weer!

Gorgeous Lace, 
dat is wat willen we zien op jullie mooie creaties voor Challenge #59 die vandaag start bij Addicted to Stamps Challenge.
Doen jullie gezellig mee? Jullie hebben twee weken de tijd en voor meer inspiratie kun je kijken op het ATSC-blog. Mijn teamies hebben weer zulke prachtige creaties gemaakt.
Gorgeous Lace,
is what we want to see on your lovely creations for Challenge #59, which starts today at Addicted to Stamps Challenge.
Ww would love it if you joined us? You have two weeks time and for more inspiration you can watch the fantastic creations of my teamies at the ATSC-blog.

Dit is mijn bijdrage.
This is my contribution.
Ik heb dit schattige stempeltje, Dainty Cake, van LOTV ingekleurd met mijn Twinkling H2O's.
Haren: Buttercup en Sandolar
Roosjes: Wine & Roses
Blaadjes: Olive Vine
Jurk: Moonbeams
Kant jurk: Heavenly White
Huid: Distress Inkpads: Tattered Rose en Vintage Photo
Distress Inkpad Black Soot voor alle diepere schaduwen.
 
 
 
Gezellig dat jullie weer langs zijn gekomen en bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Ik waardeer het enorm. En ook een warm welkom aan mijn nieuwe volger(s). Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt.

Fijne zondag!!

Gebruikte materialen:
-Go Kreatemal, 't Scraphuis
-DP Maja Design Vintage Spring
-Stempel Dainty Cake, LOTV
-Twinkling H2O's, 't Scraphuis
-Verschillende Doohickeys van Magnolia (bestek, tags, swirl, lovely heart swirl)
-Hartenrand van Line en Lene, Joy!
-Spellbinders (ovaal)
-tekst van Noor! Design
-Stampendous Frantage Shaby Embossing Enamel White, 't Scraphuis
-parelketting, Xenos
-Zilveren hart, Action
-Jute, kant, seambinding
-bloemen van WOC, bewerkt met gesso en stickles
-blauwe besjes, Magnolia
-veertjes
-Alle randen bewerkt met Vintage Photo

zaterdag 22 juni 2013

Team Tilda voor Time for Magnolia Challenge

Goedemorgen lieve luitjes,

Dit is een kopie van het bericht op het Time for Magnolia Challenge-blog.

Time for Magnolia Christmas Challenge #20 Inspired by a Christmas Song


Het is weer zover! Zaterdag en dat betekent... tijd voor een nieuwe TFM Christmas Challenge! Wil je weten wie de random winnaar is geworden en wie er in de top 3 is gekomen van de vorige kerstchallenge Geen rood/groen? Kijk dan vooral even in het bericht dat wij gisteren hebben geplaatst. 

Wij willen je ook herinneren aan onze Time for Magnolia Challenge #19 - Zomerse kaart met vlinders en bloemen die nog tot 27 juni 20.00 uur loopt. Klik op de blinkie in de sidebar om er direct heen te gaan. En dan nu onze nieuwe Time for Magnolia Christmas Challenge en deze luidt:

Challenge #20: Laat je inspireren door een Kerstliedje

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Tilda's Town en betreft onderstaande prijs! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. De winnaar van de top 3 mag gastdesigner zijn bij onze volgende TFM Christmas challenge. 


Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Tilda, samen met onze TFM Christmas gastdesigner Vicky en zij hebben de onderstaande prachtige creaties gemaakt, waarmee zij jullie graag willen inspireren. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++


It's Saturday and that means... Time for our new TFM Christmas Challenge! Would you like to know who the random winner is and who are in the top 3 of the last Christmas No red/green color Challenge? Check our post that we published yesterday! 

We also like to remind you about our Time for Magnolia Christmas Challenge #19 -Summer with butterflies and flowers- that runs until 27 June 20.00 hours CET. And now it's time for our new Time for Magnolia Christmas Challenge!

Challenge #20: Inspired by a Christmas Song

The prize for the random winner is offered by Tilda's Town and will be this prize below! Our Design Team will choose a Top 3 and the winner of this top 3 will be the guest designer for our next TFM Christmas challenge.

This challenge is hosted by our team Tilda, together with our TFM Christmas guest designer Vicky and they have made wonderful creations to inspire you!


Fijne zaterdag en hopelijk tot morgen

dinsdag 18 juni 2013

Tilda with Cross Necklace DT-bijdrage voor ´t Scraphuis

Goedemorgen lieve luitjes,

Het feest van mijn man's 50e verjaardag was stormachtig ;-) maar vooral erg gezellig en lekker, we hadden Indische hapjes!!! Mmmmmmmm!!! En aangezien we nog best wel wat over hadden, kunnen we voorlopig nog een tijdje nagenieten van het feest, LOL!!

Hebben jullie het al gehoord????? 
Morgen kan het tropisch warm worden, de warmste dag ooit. OOIT!!! In 1944 is in augustus 38,6 graden gemeten en de weermannen denken dat dat record morgen gebroken gaat worden!!!!!!!
Ik moet het eerst nog eens zien, hoor!! Maar vandaag wordt het ook al tropisch warm.......nou ik ben dan niet buiten te vinden!! Veeeeeeeeels te warm voor mij. En dus mooi freubelweer, hahahhahah!!
Maar voor mij is het altijd mooi freubelweer dus.........
 Vandaag mijn DT-bijdrage voor 't Scraphuisblog tevens speciaal gemaakt voor Noortje, de dochter van Christa. Noortje wordt binnenkort 16 jaar en aangezien ik a.s. vrijdag gezellig bij Christa op bezoek ga, neem ik deze SWEET 16 kaart meteen mee voor haar dochter.

Ik heb een Go-Kreatemal gebruikt, welke niet te vinden is in de webshop van 't Scraphuis maar als je Jolanda een mailtje stuurt dan gaat ze zeker haar best voor je doen!!
Uit hetzelfde Designpapier de vlinderrand van Tim Holtz, Butterflight gestanst. Verschillende Doohickeys van Magnolia gebruikt, de So Wrapped Lovely-tag en de Rose Leaf en ook de Precious Hearts van Memory Box. Plakparels en wit kant van de Action, parellint van Xenos, kroontje en witte klei L'Artista van Pipoos en bloemen uit eigen voorraad. Sweet 16 heb ik gestempeld met de Alphabet-stempelset van Noor! Design en de tekst: Wishing you Sunshine, is ook van Noor! Design.Het sleuteltje is van Maya Road, met VersaMark (verkrijgbaar bij 't Scraphuis, hiervoor moet je alleen Jolanda even een mailtje sturen) gestempeld en daarna wit embossingpoeder en holographisch embossingpoeder zilver bewerkt met de heattool. Als finishing touch Stampendous Frantage, Shaby Embossing Enamel White gebruikt rondom Tilda with Cross Necklace van de Special Moments Collection 2013
Jurk, schoenen en strik: African Jade
Haren: Cinnamon Stick
Roos: Copper Penny, Steel: Olive Vine
Huid: Distress Inkpads: Tattered Rose en Vintage Photo
Black Soot voor de diepere schaduwen.
De wangetjes en het blauw rondom het afdrukje heb ik met chalk gedaan. De witte stipjes op de wangetjes is Liquid Pearls van Ranger (verkrijgbaar bij 't Scraphuis, hiervoor moet je alleen Jolanda even een mailtje sturen).
Ook deze tekst is van Noor! Design
 
't Scraphuis heeft nog steeds een mooie maandaanbieding lopen alsmede een nieuwe geweldige weekaanbieding. Wil je weten wat de aanbiedingen zijn, neem dan snel een kijkje in de webshop.
En jullie weten het inmiddels wel hè?! Is er iets niet voorradig of niet te vinden in de webshop, mail Jolanda en ze gaat zeker haar best weer voor je doen!

Iedereen weer enorm bedankt dat jullie even zijn langs gekomen. Gezellig!! Ook weer een warm welkom aan mijn nieuwe volger!!

Ook ik ben overstag gegaan en heb een account aangemaakt bij Bloglovin. Het schijnt dat onze leeslijst per 1 juli gaat verdwijnen..........Vraag me niet of het waar is maar ik heb maar niets geriskeerd.
Ik zou het dus erg leuk vinden als jullie me daar ook zouden willen volgen.
Please, klik hier! Kleine moeite, groot plezier voor mij hahaha!!

Een fijne en zonnige week enne.......stay cool!!!!

zondag 16 juni 2013

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3842697/?claim=mnfs4396h28">Follow my blog with Bloglovin</a>

zaterdag 15 juni 2013

Zomer! met wat extra´s bij Time for Magnolia Challenge

Goedemorgen lieve luitjes,
Goomorning lovely peeps,

Een nieuwe zaterdag een nieuwe Challenge bij Time for Magnolia Challenge!!
Team Edwin is aan de beurt om jullie te inspireren en aangezien ik in Team Edwin zit, heb ik voor jullie een Zomerse kaart met wat extra´s. De Challenge luidt namelijk:
A new saturday so a new Challenge at Time for Magnolia Challenge!!
This Challenge is hosted by Team Edwin and because I'm in Team Edwin I have for you a Summercard with a recipe. The Challenge is:

Challenge #19 Zomer! mét Bloemen en Vlinders
We willen dus creaties zien mét een Magnoliastempel en waar zowel bloemen als vlinders op te zien zijn!!

Challenge#19 Summer! with both Flowers and Butterflies
So we want to see creations with a Magnoliastamp and with Flowers and Butterflies on it

Dit is mijn bijdrage:
This is my contribution:
Ingekleurd met Twinkling H20:
Jurk en sluier: Meridian blue en Navy Blue
Haren: Desert Clay
Bloemen: Pink Grapefruit, blad: Olive Vine
Vlinders: Buttercup en Dragonfly Wing
Huid: Distress Inkpads: Tattered Rose en Vintage Photo
Doen jullie gezellig mee allemaal?
Please join us!!
 Jullie kunnen weer een prijs winnen of een een keertje gekozen worden tot Gast Designer voor ons TFMC-blog. Hoe gaaf is dat?!
De sponsor van deze Challenge is Jacobi.nl en zij stellen een prachtige prijs ter beschikking. Dus neem snel een kijkje op het TFMC-blog om te zien wat je kunt winnen en dan kun je ook meteen zien wat mijn collega's voor prachtige voorbeelden hebben gemaakt.
You can win a prize or you can be choosen as a GuestDesigner for our TFMC-blog. How cool is that?!
The sponsor for this challenge is Jacobi.nl and they have a wonderful prize for you to win. So please take a look at the TFMC-blog to see what you can win and also to take a look at the wonderful contributions of my teamies.

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie lieve felicitaties en reacties. Ik stel het echt zeer op prijs!!
Thanks for stopping by and for your lovely congratulations and comments. I really appreciate it!

Ik wens jullie allemaal een zonnig en plezierig weekend!
I wish you all a sunny and pleasant weekend!


Challenges:
Midweek Magnolias: Challenge #66 BBQ/Summer
Deep Ocean Challenge Blog: Challenge #54 Summer
Magnolia Down Under Challenges: Challenge #201 Anything Goes

Gebruikte materialen (veelal te vinden bij 't Scraphuis):
-Go Kreatemal
-DP van Magnolia van de Special Moments Collection 2013
-Wedding Tilda van de Special Moments Collection 2013
-Doohickeys van Magnolia
-Butterflight van Tim Holtz
-Parasolletje van Memory Box
-Rolroosjesmal van Marianne Design
-Bloemen van WOC
-Plakparels van Action
-(gouden)Kroontje (wit gemaakt met gesso) van Pipoos
-Vlinders van Unique
-Tekststempel van Marianne Design
-De witte rozenblaadjes en waaier zijn gemaakt met L'Artista klei(verkrijgbaar bij Pipoos)
-Kant
-Stampendous Frantage Shabby Embossing Enamel Whitedinsdag 11 juni 2013

Een hele fijne dag!

Goedemiddag lieve luitjes,

Gezellig dat jullie de moeite hebben genomen om weer langs komen, want wat is het stil in blogland. Het lijk wel of heel blogland is leeg gelopen met dit mooie weer.......Daarom waardeer ik het nog meer dat jullie weer even een kijkje komen nemen. 
Zoals de meeste nog wel weten werd ik een tijdje geleden benaderd door Jolanda Bergmans met de vraag of ik Gast Designer wilde zijn op haar blog Noor! Design. Dit is mijn tweede creatie als Gast-Designer. 
Ik heb dit keer gekozen voor een tag, hem helemaal wit gehouden en alleen de Old Letter Rose-stempel ingekleurd. 
Verder weer veel mallen gebruikt, Noor! Design, Cheery Lynn, Tim Holtz en Magnolia. Tekststempels van Noor! Design (een hele fijne Dag) en Magnolia. Organza lint, bloemen uit eigen voorraad, dubbeltjescharm, een houten klosje, een taartservetje en de kleine vlinders van Unique. Vele artikelen zijn te vinden in de webshop van 't Scraphuis
 Ingekleurd met mijn Twinkling H2O's:
Roos: Love Struck
Hart roos: Buttercup
Blad: Olive Vine
Rondom het afdrukje heb ik Chalk, lichtblauw gebruikt en
Tevens weer dat mooie embossingpoeder van Stampendous Frantage. 
 
 
En hier de tag nog een keer in z'n geheel: 

Verder had ik jullie nog de uitnodiging die ik gemaakt heb voor de 50e verjaardag van mijn man, beloofd.
Hij is gisteren 50 geworden en we vieren het a.s. zaterdag. Afgelopen zondag zijn we met onze ouders uit eten geweest en we zijn Steppegras gaan eten in Drimmelen. Het was weer erg lekker en super gezellig!
Kijk, hier zie je Abraham in onze voortuin!!

Bedankt nog voor jullie geweldige reacties op mijn vorige kaart. Ik zie dat ik er weer een paar nieuwe volgers bij heb. Hartelijk welkom!!

Ik wens jullie allemaal een fijne week met heeeeeel veel zon!!