Stansjes.............

Goedemiddag lieve luitjes,

Vandaag weer een Mixed Media project.

Ik (lees mijn moeder) heb voor de beurs de stansmallen van CraftEmotions allemaal uitgedraaid en embosst om de klanten te kunnen laten zien hoe de stansjes eruit zien als ze gestanst en embost zijn.

Om ze te showen heb ik ze in een multomap van 23 x 20 cm gedaan. Maar die map was blauw en er stond Tupperware op.......
Toen heb ik de map omgetoverd tot een Mixed Media map........what else hahaha!!


Dit heb ik gedaan met de zwarte gesso en gedrybrushed met een waaierpenseel met de koper en zilver metallic verf van Creall.

Ben natuurlijk ook weer met de structuurpasta en een maskstencil aan de slag gegaan. Dit keer heb ik gekozen voor het script van CraftEmotions. Ik ben helemaal fan van dit stencil en vind het ook wel erg goed bij dit project passen.

Wat houten ornamenten cijfers en alfabet gebruikt en ook wat metalen embellishments.
De hoekornamenten zijn gemaakt van aan de lucht drogende klei met een pushmold.
De vlindertjes zijn ook van klei. Verder nog wat bloemetjes voor de afwerking.

Ik heb natuurlijk voordat ik ging drybrushen alles  eerst in de zwarte gesso gezet. En omdat dit mapje van hand tot hand gaat heb ik er een vernislaag overheen gedaan om het beschermen.

Ik heb alles gelijmd met Tacky glue Quick dry en Creall Medium Gel (voor bijv. de zwaardere metalen elementen)

Alle materialen zijn verkrijgbaar bij CraftAddiction, behalve de vlindertjes en de bloemen. 



Ik ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden en hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om toch eens een keer aan de slag te gaan met een Mixed Media project......echt superleuk om te doen!!

Fijn weekend.
Liefs, Nicole

CraftEmotions Mask stencil - A5 achtergrond tekst Dutch Doobadoo Dutch Structuurpasta 250ml Dutch Doobadoo Dutch Gesso zwart 250ML Metalen embellishments langwerpig Metalen embellishments frame zakhorloge Metalen embellishments blaadjes open CraftEmotions Houten ornament - Cijfers basic groot en klein 256CraftEmotions Houten ornamenten - Alfabet groot Push molds bloemenCreall Boetseerklei Do&Dry airdrying wit 500gr Creall Top-deco - acrylverf koper 80 ML Creall Top-deco - acrylverf zilver 80 ML Penselen set nylon 2x plat en rond 1x waaier 5 ST Creall Varnish - vernis mat 80 ML Creall Gel medium 250 ML 43005 Aleene's Tacky glue quick dry 118ml

Reacties

  1. Das echt zo knap Nicole ! Ik zou toch bang zijn dat de verf gaat breken als iemand er met een nagel tegenkomt ofzo ... maar ik ken dat niet zo goed mixed media en heb niet de gewoonte om met die verf te werken. Maar ik denk dat het bij mij een pronkstuk zou worden waar enkel naar gekeken mag worden :) Het is wel een heel overzichtelijke manier zo om stansjes uit te kiezen, het is inderdaad soms toch niet zo duidelijk te zien op de verpakking.
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat ziet dit er schitterend uit een mooi overzicht van de stansjes en een schitterende bewaar map TOPPIE!!!!
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi gepimpt je map Nicole, nu maar hopen dat hij niet stuk gaat met dat van hand tot hand op de beurzen, hij mag gezien worden.
    \gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een goed idee, Nicole! Hij is echt mooi geworden. En wat lief van mams om alle stansjes voor jou uit te draaien en te embossen.
    X Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O, wat ben je hier toch goed in. Ik val vast in herhaling, maar ik vind dit echt zo'n talent wat je hebt. Iedere stijl heb ik al wel langs zien komen van de mixed media en iedere keer is het weer geslaagd! Super!!!

    En wat een tof idee om het zo op een beurs duidelijk te hebben, dat vind ik echt prachtig. Goed bezig!!! en wat een lieve moeder dat ze dat voor je doet, heeft ze geen lamme arm :p Fijn dat je zoveel steun krijgt bij het verwezenlijken van je droom!

    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WOW dat is wel een ongelooflijk mooi "inkijkboekboek" geworden Nicole, echt schitterend gedaan en super dat je Mam zo'n grote hulp is!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier zal je veel reacties op hebben gehad Nicole! waanzinnig mooi ziet het er weer uit!
    Tupperware moest eens weten, whaha! Als ik ooit nog eens in de buutrt kom, wil ik echt met jou mixed Media-ën haha what else! Fijne zondag!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk idee om zo'n map te maken.
    Prachtige voorkant! Daar ben je toch wel heel goed in!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Helemaal super dat je mijn blog bezocht hebt en ook helemaal geweldig om je reactie te lezen. THANKS!! XOXO Nicole

Populaire posts van deze blog

Nellie 's Press Boss Machine

Bingogrid @ Time for Magnolia Challenge

With lots of Love!!!

Reminder Moodboard Challenge April @CraftAddiction

WooHoo We're Celebrating at Addicted to Stamps Challenge

Bloghop Sennelier

Vlinder Craftemotions

Nieuwe Mixed Media collectie Dutch Doobadoo

Mixed Media canvas gemaakt speciaal voor Craft Emotions