Paperworldbeurs met CraftEmotions en GastDesigner bij Let's Get Bizzee

Goedemorgen lieve luitjes, 

Dit wordt een ietwat langere blogpost dan normaal, dus ga er maar even voor zitten zou ik zeggen, kopje koffie of thee erbij.....hahahhaha!!

Een paar weken geleden vroeg Nancy me of ik voor de maand Maart GastDesginer voor het Let's Get Bizzee blog zou willen zijn. 
Ik vind de MDF producten van Let's Get Bizzee superleuk en helemaal in combinatie met een Mixed Media project. Dus wat zeg je dan.......dan zeg je: Ja, geweldig!!! 

Ik heb voor CraftEmotions voor de Paperworldbeurs in Frankfurt deze MDF gieter van Let's Get Bizzee verwerkt op een canvas van 30 x 30 cm. Daarbij heb ik het Designpapier 118040/0107 en het maskstencil Bloemen 185070/1071 van de nieuwe Botanical Summer lijn van CraftEmotions gebruikt.


Eerst heb ik het canvas en de LGB - gieter ingesmeerd met gesso. Toen het uitgeknipte Designpapier en de gieter ingesmeerd met Multi Coat 118101/0011 van CraftEmotions, een lijm en vernis in één, en op elkaar geplakt.
Het maskstencil heb ik op het canvas met de Dutch DoobaDoo structuurpasta ingesmeerd. De vlinders heb ik zelf gemaakt door de vlinderstempels, van CraftEmotions, in de witte foamclay van CraftEmotions te drukken, een paar meeldraden als voelsprieten voor de vlinder en klaar istie.
Zo kun je je eigen leuke embellishments maken van foamclay of luchtdrogende lichtgewichtklei van Creall.

Toen ben ik het canvas gaan sprayen met mijn zelf gemaakte sprays van de Creall Parelmoerverven. Dit kun je zelf maken door een deel verf en een deel water in de spraybottles van Nellie's Choice te mengen. Ik heb voor de bloemen de kleuren oranje, roze, geel en paars gebruikt, voor de bovenkant groen en geel en voor de vlinders heb ik paars, roze en blauwgroen gebruikt. Met de zilver metallic van Creall Top Deco heb ik het water "gemaakt" wat uit de gieter komt en daar heb ik wat Eiskristal op gestrooid om het nog echter te laten lijken.
Met de Superthick Tacky Glue heb ik alles verlijmd op het canvas.

De LGB gieter is zo dus op een hele andere manier gebruikt dan de gieter zelf helemaal te pimpen.
Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren.

De nieuwe Botanical Summer producten zijn verkrijgbaar bij HobbyVision en de Foamtastsiche Huiskamer.

Gebruikte materialen voor de winkelier te bestellen bij CraftEmotions:
1 ST (1 ST) Canvasdoek 30x30CM   1,7 cm  420gram Let`s get Bizzee   Gieter met voetje MDF 140x175MM CraftEmotions Paper stack Botanical Summer 32 vel A5 CraftEmotions Mask stencil Botanical Summer - Bloemen A5 1 ST (1ST) Meeldraadjes  parel ivoor 1 mm 144 ST CraftEmotions clearstamps A6 - 4 vlinders Botanical Silk foam clay - luchtdrogende klei - wit 15gr 1 TB (1 TB) Gesso -primer wit 250 ML  1 FL (1 FL) Top-deco - acrylverf zilver 80 ML 1 FL (1 FL) Pearl - parelmoerverf geel 80 ML 1 PT (1 PT)Super thick tacky glue 118ml

Paperworldbeurs in Frankfurt



En dan mijn avontuur op de Paperworldbeurs in Frankfurt samen met het Team van CraftEmotions.
Wat heb ik genoten. Het was supergezellig en wat hebben we een lol gehad. Heerlijk dat ik bij zo'n geweldig team mag horen. Het was echt top, maar ja wat wil je met zo'n prachtige stand die één al sfeer uitademde en uitstraalde van de drie nieuwe lijnen van CraftEmotions, Botanical Summer, Happiness en Romantic Provence. De laatste twee komen opeenvolgend in maart en april uit.
Maar het was niet alleen gezelligheid natuurlijk, er moest ook gewerkt worden, hahhaha!!
 Ik heb heerlijk Mixed Media zitten demonstreren in combinatie met de drie nieuwe lijnen, de zelfgemaakte sprays van de Creall Acrylverven en.........Pretex.......
Ook heb ik aan mijn demotafel kaarten zitten maken en heb ik gekleurd met de Sennelier.
Het zal hier allemaal nog voorbij komen hoor net als de voorbeelden die ik voor de beurs heb gemaakt. Maar misschien ontdekken jullie het één en ander al op de foto's...... ;-)







  

Gezellige dag. Ik ga hier nog even verder met nagenieten en afkicken!


Reacties

  1. Wauw prachtig gemaakt weer..
    Gr Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe gaaf dat je mee mocht naar de beurs, een adrenaline rush waar je nu van moet afkicken :P. Wat een super mooie canvas heb je gemaakt!! Ik ga binnenkort ook iets met mixed media doen maar heb nog geen idee wat dat gaat worden! Wel met iemand die er verstand van heeft natuurlijk :D.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi voorjaarsschilderij Nicole in de mixed media techniek. Wat zijn de foto's van de beurs móói, wat een gave stand, súper. Heerlijk dat je zo genoten hebt en nu lekker uitrusten van het harde werken meis...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een enthousiaste blogpost, maar dat begrijp ik wel, wat heb jij genoten!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaaf gedaan Nicole met het gietertje en de blommekes! En zo te zien hebben jullue genoten van de beurs ziet er perfect uit joh.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Helemaal super dat je mijn blog bezocht hebt en ook helemaal geweldig om je reactie te lezen. THANKS!! XOXO Nicole

Populaire posts van deze blog

Nellie 's Press Boss Machine

Bingogrid @ Time for Magnolia Challenge

With lots of Love!!!

Reminder Moodboard Challenge April @CraftAddiction

WooHoo We're Celebrating at Addicted to Stamps Challenge

Bloghop Sennelier

Vlinder Craftemotions

Nieuwe Mixed Media collectie Dutch Doobadoo

Mixed Media canvas gemaakt speciaal voor Craft Emotions