Mijn werkplek voor én na
Oh, ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn, door Theo handgemaakte, opbergkoffer. Ik heb hem nog niet helemaal ingeruimd, maar ik wilde hem zo graag met jullie delen... Zoals je ziet is mijn werkplek in de huiskamer aan de eettafel. Ik vind het in de huiskamer veel gezelliger om te scrappen, maar ja dan loop je ieder dag wel tegen hetzelfde probleem aan wanneer het etenstijd is. Alles opzij én alles opruimen als je even klaar bent met scrappen. Mijn lieve vriendin Wilma en haar man Theo waren op een zaterdagavond op visite en.......ik had mijn spullen niet opgeruimd. Het zag er niet uit, maar ik wist dat ik zondagochtend weer kaarten ging maken. Nu kwam mijn goede vriend Theo met het idee om een opbergkoffer voor mijn spullen te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb hem zo laten maken dat ik binnen een minuut alles in de koffer heb, koffer dicht en tafel leeg!! Super, thanks Theo. Mocht je nu denken, goh dat is ook wel iets voor mij, Theo is heel handig en kan voor jou een opbergsysteem op maat maken. Mocht je interesse hebben, schroom niet en stuur hem meteen een mailtje tpvanetten@ziggo.nl.

Reacties

 1. Hoi Nicole,
  Je opbergkoffer ziet er super gaaf uit en wat handig is dit.
  Alles overzichtelijk bij elkaar en zo opgeborgen.
  Ik heb inmiddels mijn distresskastjes van Theo ontvangen en ben er super blij mee.

  Lieve groetjes Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nicole,

  Wat leuk dat je mijn volger bent geworden, ik heb inmiddels (nog in m'n huispakkie en een bakje koffie) hier ook rondgesnuffeld en wil zeker volger van je worden. Hele mooie kaarten heb ik gezien.
  Wat een mooie scrapkast zeg super! Mijn man stoeit af en toe ook met hout als ik iets leuks zie, hij heeft voor mij een sticklesrekje gemaakt en rekjes voor de distressinkt. Ik heb een hobbykamer, maar in de wintermaanden zit ik ook liever aan de (ruime) keukentafel dus afgelopen weekend het grootste deel weer verhuisd naar beneden. Een daglichtlamp heb ik inmiddels ook, wat een geweldig ding.
  (Zo dat was een lange reactie).

  Fijn weekend en tot snel!
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,

  bedankt voor je leuke reactie op mijn blog!! En natuurlijk dat je m'n volger bent geworden, leuk!!! Ik heb ook even bij jou rondgesnuffeld maar wat een prachtige kaartjes en knutsels!!! Dus ook volger bij jou geworden, wil hier niets van missen!! Altijd handig, een beetje inspiratie opdoen bij iemand anders.....
  Je koffer is helemaal geweldig zeg!!! Ik heb gelukkig een kamertje waar ik al m'n rotzooi lekker kan laten liggen... ben bevoorrecht, ik weet het... maar kan me voorstellen dat zo'n koffer een échte uitkomst is!!!
  Heel fijn weekend en ben benieuwd naar je volgende creatie!!!

  gr. Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nicole, Jij bent nu helemaal snel ingericht om verder te gaan! Dat is fijn voor je. Meer scraptijd! Heerlijk! xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even proberen zo mijn foto erbij te krijgen....Hoop dat het nu lukt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nicole, Heel herkenbaar die volle eetkamertafel, en een handige oplossing zo'n koffer. Mooi kaartje (cookies for santa)heb je gemaakt, mooie kleur groen gebruikt voor het stempeltje. Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Nicole,

  Super leuk dat je mijn volger bent geworden en dat je meedoet met mijn Candy ik wens je heel veel succes. Ik ben ook gelijk jou volger geworden en wat is Theo knap zeg dat hij dit zo kan maken.
  Jij zelf maakt ook de mooiste creaties ik kom zeker vaak bij je langs. Ik wil wel elke dag reageren maar soms ontbreekt mij de tijd hiervoor dus sorry als ik niet altijd kom.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Nicole,

  Bedankt voor je reactie en natuurlijk kijk ik danook even bij jou maar wat maak jij een mooie kaarten zeg en die goede vriend Theo moet je houden als ik het zo zie. Ik zou echt niet genoeg hebben aan zo'n mooie koffer... ik barst zelfs al bijna uit mijn hobbykamer maar hij heeft het supermooi gemaakt zeg.
  Groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je voor de leuke reactie op mijn blog,jij hebt ook erg leuke creaties op je blog staan en ik ben ook volger geworden!Het lijkt me erg handig zo'n mooie koffer,ik heb beneden een eigen tafel tot mijn beschikking en daar laat ik het gewoon op liggen!
  Als ik zin heb kan ik weer verder!

  Groetjes Elly(volger queen_ellebel)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey,
  Leuk dat je volger van mijn blog bent geworden! Jij maakt ook mooie dingen!
  Tot gauw, gr-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow die koffer is te gek.
  Maar is ie niet loeizwaar om te tillen of hoe werkt het? Zou het een uitkomst vinden omdat ik ook helaas geen eigen werkkamertje heb.

  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Helemaal super dat je mijn blog bezocht hebt en ook helemaal geweldig om je reactie te lezen. THANKS!! XOXO Nicole

Populaire posts van deze blog

Nellie 's Press Boss Machine

Bingogrid @ Time for Magnolia Challenge

Reminder Moodboard Challenge April @CraftAddiction

Vlinder Craftemotions

Mixed Media canvas gemaakt speciaal voor Craft Emotions

With lots of Love!!!

Bloghop Sennelier

Nieuwe Shop en Challenge #1 Nieuw Begin

WooHoo We're Celebrating at Addicted to Stamps Challenge