Alles behalve vierkant bij Time for Magnolia Challenge

Goedemorgen lieve luitjes,

Hier istie dan eindelijk voor al mijn lieve volgers, een "Nicole"kaart mét Magnolia, lekker bomvol én amper wat te zien van het Designpapier.......wahahahhahah!! 

Vandaag begint een nieuwe Challenge bij Time for Magnolia Challenge

Challenge #75 Alles behalve vierkant

Doen jullie gezellig mee?! 
Wil je weten wat je kunt winnen naast een plekkie in de Top 3 en wil je nog meer inspiratie, hop dan even naar het TFMC-blog. Mijn teamies van Team Edwin hebben weer schitterende creaties gemaakt!!

Dit is mijn inspiratiekaart voor jullie:


Ik heb gebruikt gemaakt van heel veel Doohickeys van de Doohickey club Volume 1. Geweldig vind ik ze. Het Designpapier is ook van Magnolia en deze sweet little Tilda heb ik ingekleurd met Sennelier Artikelnummer: 313113/1606. Verkrijgbaar voor de winkelier bij de groothandel CraftEmotions.


Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
Huid 252 +635 gemengd
Haren 252 + 205 en een beetje 566
Bikini 619 + 112 (wit) gemengd
Stenen 205 en 440
Voor de schaduwen heb ik 755 gebruikt


Gezellig dat jullie weer even zijn langs gekomen en ik ben weer reuze benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Bedankt nog voor de reacties op mijn vorige creatie. Ik waardeer het enorm en helemaal omdat het er steeds minder worden die de moeite nemen om een reactie achter te laten. 
Wat ik wel snap hoor, ik ben zelf ook zooooooo afwezig in blogland.

Ik heb daar wel een hele goede reden voor..........dat komt namelijk omdat ik volgend jaar met CraftEmotions mee mag naar de Paperworld beurs in Frankfurt eind januari. Ben daar super super superblij om en vind het een hele grote eer dat ik mee mag om te demonstreren.
Dit betekent echter wel heeeeeeel veel voorwerk om voorbeelden te maken en ook om voorbereidingen te treffen voor tijdens de beurs en aangezien de beurs vier dagen duurt, betekent dat ook heeeeeeeeeel veel voorbereiden.....hahahah!!
Ik heb er reuze veel zin in!!!

Wens ik jullie nog een gezellig Sinterklaasweekend!!

Reacties

  1. het werd een prachtig kaartje ! zuperzzz mooi gedaan, al die fijne en kleine details die het allemaal samen tot een mooi geheel maken, knap
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OOOOOOOOOOOOOOOOOH gelukkig, je kunt het nog steeds zie ik en wat heerlijk om in de eerste decemberweek met deze beeldige kaart en Tilda midden in de zomer terecht te komen en.................ik zie hartstikke veel papier *lol*!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een schitterend kaartje.
    Wat gaaf dat je mee mag naar de beurs.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw helemaal top, wat een geweldige kaart! Mooi ingekleurd en zulke leuke stansjes!!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wow wow wow fantastic card, all is perfect
    hugs
    céline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Yeah....daar is Nocole met een kaart, hihi En jij noem het bomvol...ik zeg lekker vol, hihi
    Ik hou ervan en wat is het leuk om weer eens een andere kaart te zien dan kerst. Ik heb de laatste gemaakt van de week en de kerstbakken maar eens aan de kant gezet! En je Dessin papier zie ik er echt wel tussen uit piepen! Het is een heel verfrissend kaartje geworden in prachtige kleuren en prachtige stansjes! En zit je niet steeds te excuseren, want het is toch geweldig allemaal waar je voor gevraagd wordt, dus......gewoon doen!!!! Ik vind het altijd veel te gezellig bij je dus kom toch wel om een hoekje kijken! Ik heb je vorige post ook net even gelezen over de sprays...helemaal leuk en bedankt voor het delen!!!! Ga jij maar voorbeelden maken en voorbereidingen treffen en vroeg of laat genieten wij daar dan ook weer van! Heel fijn weekend verder en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het super leuk voor je dat je zoveel mag doen voor Craftemotions! En het is zeker een super grote eer!!! Dus geniet er volop van!!!

    Maar.... Ik vind je 'echte' Nicole/magnolia kaarten toch wel mooier.... Ik ben weer helemaal blij om deze langs te zien komen! WAUW, wat veel prachtige details, kleuren, bloemen en stansen. Echt weer genieten!!!

    Hopelijk vind je het niet vervelend dat ik het schrijf, ik ben liever gewoon eerlijk :p Maar dat neemt niet weg dat ik super blij voor je ben!!! En je hebt en enorm talent, dus je weet ook van de andere producten echte kunstwerken te maken. Maar eerlijk is eerlijk.... HIHI

    Fijn weekeinde! Die van ons is in het water gevallen.... Kinderen allemaal ziek :( Dus we kunnen de reis naar de familie niet aan. Gelukkig is de zak met cadeautjes wel bij opa en oma bezorgd, dus die zou ze goed bewaren voor volgende week ;-)

    Liefs!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig bewerkte kaart heb je weer gemaakt Nicole
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterende kaart weer, Nicole. Weer lekker vol met verschillende details en Prachtige Tilda. Wat gaaf dat je mee gevraagd bent voor de beurs en dat je druk bezig bent met voorbeeldkaarten maken.Waarschijnlijk krijgen we vast wel een keer te zien.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een hele mooie, vrolijke kaart. Lekker zomers, van mij mag het alweer, heb nu al genoeg van de winter en die moet nog beginnen haha. Geweldig voor je dat je mee mag naar de beurs, het zal inderdaad wel heel veel werk zijn maar wel super leuk voor je! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Nicole,

    Wat een schitterende kaart en weer zo prachtig ingekleurd met Sennelier !!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw Nicole, wat gaaf dat je mee mag naar die beurs!! Ik begrijp wel dat je daar hééél veel voorbereidingen voor moet treffen en ja dan ben je gewoon niet zo veel in blogland hè!
    Je hebt weer een super mooie kaart gemaakt. Prachtige details, leuk dat zonnebrilletje...
    Fijn weekend toegewenst,
    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hi Nicole

    Your card is WOW!!!!gorgeous colours,lovely image and soooo many fabulous details:D

    Fab work!

    Have a nice sunday.

    Merethe

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Nicole,
    prachtig !!! je kunt nog steeds échte Nicole kaarten maken, hij is weer bomvol en prachtig..
    Super dat je mee naar de beurs mag, maar het slokt wel heel veel tijd op ..
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het is weer een beauty van de bovenste plank hoor Nicole, lekker zomers ook, hihi, lachen...ik leg net de laatste hand aan de kerstboom.. Deze stansen zijn echt super, zo leuk dat zeepaardje dat daar door het wier aan komt zwemmen...een plaatje is het.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw Nicole, ik heb het plaatje eens goed bekeken en jij bent zooooooo goed in kleuren. Ongelooflijk mooi! ik vind het daarom ook niet zo gek dat jij mee mag naar de beurs! Wat een avontuur zeg!
    veel voorpret gewenst!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. O Nicole, wat een prachtig kaartje weer! Knap om met rode elementen te werken. Tilda straalt ook weer helemaal onder de aandacht die ze van je kreeg! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh this is so adorable and gorgeous too.
    luv
    Debby

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Helemaal super dat je mijn blog bezocht hebt en ook helemaal geweldig om je reactie te lezen. THANKS!! XOXO Nicole

Populaire posts van deze blog

Nellie 's Press Boss Machine

Bingogrid @ Time for Magnolia Challenge

With lots of Love!!!

Reminder Moodboard Challenge April @CraftAddiction

WooHoo We're Celebrating at Addicted to Stamps Challenge

Bloghop Sennelier

Vlinder Craftemotions

Nieuwe Mixed Media collectie Dutch Doobadoo

Mixed Media canvas gemaakt speciaal voor Craft Emotions